Alaku vuonna on Punkkikorpisia vieraillu Animagisa päntiönään. Ike, Ihqu ja Hilu kävi samalla kertaa tutkimuksisa ja Afa viikkua myöhemmin, osa tuloksista näkkyy jo tietokannasa. Ihqulla ja Hilulla molemmilla lonkat B/B ja silimät terveet. Iken ja Afan tuloksia vielä ootellaan. Iken maksu meni edelliselle omistajalle, ko omistaja vaihos ei näytä etenevän Kennelliitosa. Uuet omistajat on Väinö ja Petro Äijälä. Pääsee Peteki ohojastaan ommaa koiraa, ei tarvi ennää Japan kans touhuta. Ompahan saanu kuiten Hirvikoiran kans harjotella, tosin eka kerrat Pete on käyny seittemän-kaheksan iäsä tosi HIRVIKOIRAN Härkäpuron Kössin haukuilla. Kerranki konttaamalla meni tihiäsä kuusikosa eellä ja minä peräsä, yhellä reissulla ei tarvinnu kontata, sarvipää meinas juosta yli ku ajatti Kyöstiä. Menipä se muisteluksi...

Punkkikorven Afa astutetaan seuraavaan juoksuun, jonka pitäs tulla tammi-helmikuun vaihteesa. Näillä näkymin Saukon Juha on käyttämäsä Afaa Haapaveellä Kähisijän Karolla. Karo on nuori neljän kokeen Kva-uros joka viihtyy metäsä hyvin. Jos kiinnostaa pentu tästä yhistelmästä soitelkaa Juhalle 0400-525339 tai mulle (Jari) 044-5453975.

Wiima pennutetaan viimesen kerran seuraavaan juoksuun, joka tullee heinä-elokuusa. Se oli kiimassa joulun aikaan ja yleensä juoksujen väli on ollu n. 8 kuukautta. Elikäs syyspentuja on tarjolla, voi soittaa ketä kiinnostaa, numero yllä.