Vähiin on jääny blogi-kirjoittelu, pahoittelut siitä. Tässä jotain pieniä tiedonmurusia syksyn tapahtumista.

Koekuulumiset: Aavasta käyttövalio neljällä koekäynnillä, Aukusti Hirvehaukut-otteluun, voitti idänvalinnan pistein 98,00. Afalla ja Tikillä tyhjät haut. Wiimalla yrittelin Kuningatarhaukkuihin, mutta ei saatu ku yks tulos, 86 pinnaa Luohuan kokeesta, pari muuta jäi nollille. Tais Wiiman koeura loppua tähän syksyyn...

Jahtikuulumisia: Eräseura Karhun hirvijahti kesti seittemän jahtipäivää. Vertille kanta-isä kaato vasan reliun kahen tunnin haukkuun Ja.ke ampu Hilulle (Tupsu) alotuspäivänä tappipään reilun tunnin töihin ja parin päivän tauon jäläkeen sama kaksikko sai eräksi oikein pienen natumullin vajaan kahen tunnin töillä. Sirolle Jake posautti Oltavassa elikon myös kumoon, Wiimalle Tarmon porukka kaato vasan haukkuun toissa lauantaina. Jappa ja Ihqu jäi iliman kaatoo.

Seisojat on joutunu sorsia kantaan kymmeniä, pojat on niitä jahannu ihan jäitten tuloon asti. Pete on ampunu Vallella pari jänistä. Koira pelitelee vaihtelevasti, joskus huilaa hyvin, toisinaan taas ei niin hyvin. Mikä parasta kyyhkysiä saatiin hyvin, ja niistä maittavaa lihaa, se kelepaa kaikille.

Kanalintuja ei juuri metästelty. Teeriä ei juuri näkyny, nekin mitä oli vaikuttivat olevan vanhoja lintuja. Muutama mettotilanne pojilla oli, mutta ukot oli ovelampia ja pitivät henkensä.

Jalostusasiaa: Vertille on syksyn aikana syntyny pari pentuetta, Eräpyhän kenneliin kolme molempaa sukupuolta ja Mehtäkanteleen kenneliin 5 urosta ja 7 narttua, melekonen pahanue!