Hirven pyynti kesti 29.9-20.10 välisen ajan. Kaikkineen kaadettiin 11 eläintä, 7 aikuista ja 4 vasua, lisäksi yks raajarikko vasa.

La 29.9
Ekaks maastoon Siro. Tovin koira hyppyytti elikkoa, sitten seisontahaukkua vajaa kolome tuntia ja maho naaras isä-Väinön toimesta nurin.
Amira ja Täpy ulukoilivat myös, eivät saaneet mittään aikaan.

Su 30.9
Japalla naaras haukusa, ei kaatoa. Wiima laukotteli jotain, ei sen kummempaa saanu aikaan.
Iltapäivällä ryypittiin kaffetta Harjun pihasa ja niin alako hirvihaukku kuulua Piehinkijoen takaa. Siinä kuunneltiin ja mietittiin kenenkähän koira tuo mahtaapi olla. Täpy oli siinä irrallaan ja paukas heti kaveriksi haukkumaan. No siinä suunniteltiin mille aletaan ja Jake sitte sano, että lähempä kahtoon tarkemmin. Jonku ajan päästä paukahti ja ilimotteli, että pisti vasan nurriin. Torpanniemen Nippe sielä oli töisä, isäntä oli kovasti tyytyväinen, kun tuli hakemaan koiraansa. Ois kuulemma voinu olla pitkä ilta eesä koiraa ootellesa...

Ma 1.10
Siro saikulle, etujalan kynsi kokonaan irti, koira täysin kolomi jalakanen.
Japalle tappipää nurin, haukku pätkiä, muttei oikein saanu hirveä otteeseen. Passiin sitte tuli ja henki pois.

"Trofeeuros"


Ti 2.10
Amira karho elikoita liikenteeseen, passista vasa kumoon. Koira ei kuitenkaan ollu näitten peräsä, vaan seuras eri elikkoa. Japalla normaalia hyppyytystä. Ei tälle päivää muuta merkittävää.


Ke 3.10
Japalle vasa haukkuun, jauho emän kans koko loppu päivän. Wiimalla pitkä seuraaminen, kepukan mukaan liki 30 kilsaa. Muutamia haukku pätkiä tutkan mukaan.

To 4.10
Pirunmoista sajetta edelleen. Ei mitään maata kaatavia suorituksia koirilta, ei tosin miehiltäkään.

Pe 5.10
Jappa kesytteli nupan haukkuun ja orteenhan se joutu. Muilla koirilla ei haukkuja.

"Nupan viimenen matka. Aatos apukuskina."



La 6.10
Wiimalle uros parin tunnin töihin. Muut koirat ei irti ollukaan.

"Perso se on edellen karvaamaan..."



Su 7.10
Kauen ainut kaato peltoon. Puustis-Jussi oli pätkässy lehemän Pitkäseen. Japalla pirun pitkä yöjälen selevitys, 20 kilsaa tuli mittariin ennenku oli kanttura ylhäällä, juoksemiseksi se jäi.


Ma 8.10
Sirolla pitkä seuraaminen. Amira ei saanu kosketusta.

Ti.9.10
Day off

Ke 10.10
Japalla vasaporukan liikuttetua, muutamia haukku pätkiä. Puustinen sattu olemaan oikiasa paikasa ootilla ja vasa sai .338 Super Hammerheadin lapaansa.

To 11.10
Day off. Mikä h-vetti äijiä vaivaa ku ei jahti maistu? Met oomma Jaken kans ollu jo töisä tää viikko.

Pe 12.10
Ekaks Wiima ja Siro liikenteeseen. Sirolla ei löytöä, Wiima karho jonku elukan liikenteeseen. Lyhyen löytökimityksen jäläkeen kilsoja tuli taas se kolomatta kymmentä. Vihanti-Pyhäjoki tieltä koira kiinni.
Jappa irti Lehonkankaasta ja Karhurämmeestä alako nollia pukkaan, sitte vauhit nousi kahteenkymppiin, no se siitä sitte. Pari kaveria oli Pitkästiellä passisa ja toinen näki emän ja kakkos vasat, ison uroksen ja vielä jonku viiennenki, joka ei tietä ylittäny. Japalla oli vielä eri eläin eellä.
Kanta-isä ja Pete kerkes Wiiman haku reissulta takas Lukkaroiseen samoihin aikoihin ku Japan eläin tuli ekalta 30 kilsan lenkiltään. Kepukka aikaa ku eletään, niin Väiski ossaus Huoppalan talavitien suulle oottamaan ja niin se seki mulli sai .375 luojin lapaansa.

La 13.10
Hakua, hakua, hakua. Japalla ilimeisesti elukka eellä, koira oli jo aika kesy ja lopetti heleposti.

Su 14.10
Siro alotti aamupäivällä 10 maisa vasaporukan työstämisen, sitä kesti ilta yheksään.
Wiima päästettiin vasta yhen jäläkeen hakemaan ja työt alako klo 13.20. Koira lopetti työskentelyn maanantai aamuna 3.45. Liki kolome erää se jakso jauhaa. Enempi kuvailu hommiksi meni, ku ei vasaa saanu ennää ampua. Ei nuo kännykällä otetut kuvat kaksisia oo. Tuosa alla olevasaki matkaa on about 20 m.

"Pitäs siinä näkyä sekä hirvi, että koira"


"Hyvät oli tulet"


Ti 16.10
Jappa työsti emää ja vasaa koko päivän. Illalla kasin maisa se tuli kuhtumalla pois Hetenevan laiasta Palosaaresa.

To 18.10
Tuli lintumiehiltä tieto, että Ukonkankaasa on jalaka poikkinen vasa. Jake kävi sen lopettamasa Amiran haukkuun, ei se paljoa kerenny töitä tahä, ku Borno ärähti. Ei ollunna viittiny poikapolosta kiusata. Saattaapi olla, että kiimasonni oli vassua kolohinu, ku takajalakoihin oli tullu tälli takaapäin, eikä tietoo oo kolareistakaan kuulunu.

La 20.10
Seuran viimenen elukka kaatu passista naapuriporukan koiran etteen.

Sen pitunen se jahti!