Eräseura Karhun hirvijahti on tältä syksyltä ohi. Lupia oli kolomelle aikaselle ja kolomelle vasalle. Pyynti tapahtu pelekästään koirien avulla, ny ei pellon pientareella käyny kyttääjiä.

Koirille kaatoja kerty siten, että Sirolle kaatu haukkuun kolome hirvee, Japalle yks ja tännään viimene pötkähti Eevertin haukkuun. Loppu hyvin, kaikki hyvin!!! Vertti teki töitä 93 minsaa, ennenku isä-Väinön .375 jyrähti. Työskentelyyn sisälty yks 600 m karkko.

Koekäyntejä:

Aava HIRV 1 79,50

Alma HIRV 1 85.50, pitkäkoe

Tiki HIRV 1 92.50, pitkäkoe

E-pahnueen töistä sen verran, että Elmerille ja ny myös Eevertille on saatu kaato haukkuun. Eeralla on usiampia hirvityöskentelyjä, pisin 260 minsaa. Ewillä on myös usiampia kolomen-nelijän tunnin töitä. Essi on myös avannu ääntään.

I-pennutki on alotellu hirvihommeleita. Ihmeellä taitaa olla pisimmät siivut, reilu tunti haukkua emälle ja vasulle ja toisella reissulla reilu 7 kilsaa sarvipään peräsä. Ihqu seurailee nykyään hirviä muutamia kilometrejä, pikku pätkä haukkuaki kuulu viime lauantaina. Inka availi ääntään jo kuukausia sitte, pätkä haukkua ja lisäksi vajaa kaks kilsaa seuraamista. Pentu oli sillon n. 4,5 kk:n ikänen.