Pistetäänpä pikkasen listaa Punkkikorven kasvattien kaavoista. Vanhemmasta päästä ku alotetaan, niin tietty vanhoille konkareille Pikulle, Raikulle ja Santulle ny ainaki on hirviä kaatunu. T-pennuille sekä Tikille, että Tupsulle on hirvi kaajettu. Tupsu on alakanu oikein hirvikoiraksi, viimeksiki viihty hirvillä 12 tuntia. Toivotaan, että saahaan paperilleki jotain tälle syksylle.
A-pennuista hirvi on päätyny eräksi Aavan, Afan, Aikun, Alman ja jopa Aukustinki toimesta. Kustilla on rosentitki kohillaan, viissiin neljä reissua jahisa ja neljästi on hirvestä henki paennu. Noille nuorimmaisille ei oo tainnu vielä kaatoja kertyä...
Saattaapi olla, että usiampiki kasvatti on kaatoon asti töitä teheny, ei vaan oo kaikkien pennun ottajien kans tullu soiteltua.

Niistä haukun pätkistä:
Sito (Sätky) on vaihteeksi työmaalla, isä-Väinö ja Pete sielä oottelee Parhalahen mettätien varresa millon sesse malttaa jättää nupan rauhaan. Toine erä alakaa olleen lopullaan ja haukkutihheys on edelleen rapiat 100. Nokipannu kaffia kuulemma keitellään ja laitetaan Jalojuomaa sekkaan, naapuri porukan miehiä on seurana kahavittelemasa.
Wiima teki hyvät työt torstaina, löytö ok ja koko päivän työt päälle. Otti ampumalla annetun karkonki kiinni...
Jappa on pätkätyöläinen, tännään aamusta vajjaan kahen tunnin  löytöhaukkuun vasa katolleen. Oli poijjaalla taas se ekalenkin löytö, haku aika 12 min. Oltavan kodalta hakemaan ja äijät kahavin keittoon, Siipikurusta alako vuhkuttelemaan. Uusilla säännöillä löytömatkat 2.0 ja 0.9, Wiiman torstaiset lähöt häviää hitusen . Sillä tuli alle kitulenkki ja siitä about 3,5/08 lähöt, 25 minuuttia haku aikaa. Samaselta kodalta lähti hakemaan. Siron hausta ei oikein voi tarinoita kertoilla, Amiraki sen haku hommisa voittaa. Vieläku Amiski alakas löytään hirvielläimiä niiltä reissuiltaan.