Kirjotellaanpa pikku yhteenveto menneestä vuojesta.

Uusia Punkkikorpisia synty kaks pentuetta. Tikille kaheksan pentua, joista suurin osa ehti jo haukkua syksyn mittaan hirviä usiampia tunteja. Nikke kävi pitkäsäkokkeesaki, mutta huonolla menestyksellä. Wiima penikoi toukokuun lopusa, sen pentuja ei vielä juurikaan hirville tyrkitty. Oula tais ainoona antaa ääntä hirvelle. Tuntuu net kuiten riistasta kiinnostuneita olevan kaikki.

Wiiman A-pennuista kokeissa kävi Aukusti, Aava, Afa, Aikku ja Alma. Aukusti selevitti ittensä Hirvenhaukut-otteluun sijoittuen kuuenneksi. Aava haukku kva-arvoon oikeuttavat ykköset, Afa on tällä hetkellä yhtä vaille kva, Aikulla pari yköstä ja Alman tuuri oli edelleen huonoo, ei yhteistyökykystä hirvee sattunu kokkeesa löytämään.

E-pennuista Eevertti saalisti puuttuvat ykköset joulukuulla ja on anomista vaille käyttövalio. Ewi alko olla loppukauesta kans koekunnosa, mutta tuli kiimaan ja kokeet jäi seuraavalle syksylle. Muista sisaruksista ei mainittavaa kerrottavaa.

I-yhistelmästä Ihme haukku pari pitkänkokkeen yköstä, arpakokeisa ei tullu onnistumisia. Ihqu ja Ippu haukkuu sen verran, että niille hirven saa. Ipulle vasan kaato omistajan toimesta seisontahaukkuun, Ihkulla usiamman tunnin haukkuja, mutta sen syksyä sotki kovasti kiinnostus jäniksiin. Koko päivän jänistouhuja teki usioita, ei paljo ukkoja naurattanu net kevennykset... Istolla ei hirvelle taho ääntä tulla, enimmäkseen käy tuijottelemasa elikoita, ei hyvältä vaikuta. Igor, tuttavallisemmin Ike, alako loppukauesta näyttämään hirvikoiran elkeitä, parhaat työt liki erän mittasia. Inka jäi alaku syksystä auton alle ja jouvuttiin lopettamaan.

Vanhemmista kasvateista ykkösen haukku ainaki Tupsu eli kutsumanimeltään Hilu. Tiki ei saanu alakusyksystä puuttuvaa ykköstä valioarvoa varten. Loppu syksyn se joutu viettämään saikulla tyräleikkauksen takia.

Näyttelyistä sertejä sai ainaki Eevertti, Ewa, Ihqu ja Ike. Talvipäivillä Rovaniemellä Punkkikorven kennel oli toiseksi paras kasvattaja luokasa ja Wiiman jäläkeläisryhymä oli rotunsa paras.