Laiskaa porukkaa on Punkkikorven kennelisä, ei oo tullu kirjoteltua mittään koko vuonna tänne blogiin. Pete on FB:hen jotain raapustellu kevään mittaan, siinä se tievottaminen meiän touhuista.

Monenlaista sitä on sattunu alaku vuojen aikana. On tullu uus koira kenneliin (TAAS!), yks on hauvattuki ja pentueki on rekisteröity ja toinen oottelee Omakoirasa sirutietoja. Näyttelykäyntejä on joitain takana ja osalle niitä suunnitellaan.

Elikäs joulun jäläkeen otin toisen pystiksen pennun kasvamaan Rajateeren kennelistä, nimeltään koira on Siida. Narttupentu kyseesä, tietysti. Oikein on mukava pentu, ny jo puolivuotinen. Pirun nättiki on ainaki mun silimään ja pystykorvaksi kova syömään! Ainaki Aapaan verrattuna...

Jappa taas kuoli maaliskuun loppupuolella, muistaakseni 16. päivän iltana oli kuolleena kopisa. Kanta-isä kaivo heti samana iltana hauan ja pisti HIRVIKOIRAN maanpoveen. Kuolinsyynä lie ollu joku syöpä, koira heikkeni vajaasa kuukauesa jahtikunnosta hautaan.

Saukon Juhan Afan pentue rekisteröitiin Punkkikorven kennelin nimiin ja Tanskan Pasin Aikun pentue oottelee nyt papereita samoin. Afa teki neljä urosta ja neljä natua, Aikulla taas on pari urosta ja kolome narttupentua hoiettavanaan.

Nata kävi päänäyttelysä Vantaalla, oli sielä paras narttu. Ike taas sai sertin viime lauantaina Evijärvellä. Muista kasvateista on kehäsä ollu ainaki Afa (EH) ja Nuoska (ERI). Meiän pikku koirille eli SIidalle ja Freijalle on suunniteltu esiintymistä Kiimingin kotikehäsä 6.8, Oulaisten näyttelyyn 21.5 tullee taas jonkinmoinen "kattaus" Punkkikorpisia esille.

Pittää täsä yrittää otella kuvia nuista nuorista koirista ja laitella niitäki esille.