Tein soitto kierroksen Wiima-Jätkä-yhistelmän pentujen omistajille, koirien 8kk päivän kunniaksi.  Kohtalaisen hyvää palautetta koiran aluista tuli. Useampi on ääntä antanut hirvelle, suurin osa minuutteja, mutta parin pennun haukkujen pituudet mitataan tunneissa.

Tänään Akulle kaatui eka hirvi, reilun kaks tuntia poika oli paukutellu nuppaa ennen kaatoa. Oli kuulemma koiran eka hirvikosketus, ei hullumpi alotus... Afalla tänään myös hyvä reilun tunnin löytöhaukku, mutta ei vielä kaatoa.

Amiraki pätkän päräytti, muttei eläin ollu oikein yhteistyöhalunen. Pari minuuttia haukkua ja pari kilsaa seuraamista. Jospa se siitä virkoais kuhan saa kosketuksia.

Tännään loppu meitin jahtuu. Isä-Väinö kaato viimesen vasun Japan haukkuun. Jappa on saanu liikettä, ku muut sairastaa, vissiin 14 starttia kahenkymmenen päivän aikana. Kaheksan elukkaa sen avustuksella on haalattu vajalle, joka reissu se on elukat kaivanu työn alle.

Siron aivastelulle löyty eilen Akuutisa selitys. 3 senttinen koivutikku sieraimesta sisään. Tikku oli tököttäny kitalaesa kitarisan takana tanakasti kiinni. Ei ihime ku aivastuttaa... Ny on seki 10 pvää kuurilla. Wiima saa tänään vimpat lääkkeet, joten sen kuntoutumista aletaan seurata maaston puolella.