Wiima kävi eilen Siikajoella toisen kerran eläissään kehässä ja tuloksena oli SERT ja ROP. Joskus "pikku tyttönähän" se sai junnuluokassa ERI:n eli kai se on erinomainen rotunsa edustaja ainaki ulkomuototuomareitten mielestä.

Parin viikon päästä on vielä Sievissä näyttely ja sinne ollaan menosa, sen jäläkeen sitte keskitytään syksyn ajaksi täysillä mehtäpuoleen.

 

Seisojat on saanu noutoja tehä jo kolominumeroisen luvun verran. Heinäkuun alussa oli kettutarhalla poikkeuslupa varislintujen poistoon. Pari viikkoa pojat möykytti sielä kohtuu hyvällä menestyksellä. Räähkiä tuli roppakaupalla ja koirille hyvää noutoreeniä.

Kyykhkyskausiki potkastiin käyntiin ja hyvin on neki saatu talteen. Kyyhkyjahin lomassa on vielä lukuisia vareksia ja harakoita tiputeltu.

Sissi on ollu kesän Jakella reenisä ja täytyy sanoa, että hyvin on opit menny perille. Koira on yllättäny positiivisesti maltillisella työskentelyllään noutotilanteissa. Passissakin koira on rauhallinen, ei piippaa eikä vikise. Ode taas on oma itsensä, vauhtia piisaa ja linnut tahtoo haettaa. Lisäksi vielä turhan kova ote...

"Ode passisa lämpimänä iltapäivänä"

1313471882_img-d41d8cd98f00b204e9800998e