Ensimmäinen viikko on hirviä metästetty, jokunen saatukin.

Lauantai:

Isä-Väinö kaato ritsapää sonnin Siron pikkuhaukkuun. Japalle sattu pienonen työtapaturma liiallisen innokkuuen takia, emä ja vasa karkas koiran ääntä päästämättä. Pari lyhyttä haukkusarjaa kuultiin ja nuotiolta gepsailtiin, kuinka ollakaan elikot tuli ihan tulille. Puustisen Jussi vaivautu siirtymään haulikkohollin verran nuotiolta ja pisti vasan nurriin.

Emma ja Kira haukkuvat pikku pätkän ja seurailivat sitte pitkähkön aikaa. Emma palaili vasta kuuen korvilla reisultaan, vielä muoriki jaksaa...

Sunnuntai:

Laukottelua ym.  höpöttelyä kaikilla koirilla.

Maanantai:

Japalla hyvät työt emällä ja vasalla, Lm 1.8, löytöhaukun tyrin ite.  Karkoteltiin hirvet takas omalle alueelle kaukaa naapurista. Iltapäivällä vielä toinen hyvä tilanne tihiäsä taimikosa, emä ajatti koiraa ja tuli n. viiteen metriin, siitä karkko ja lyhyt uusinta. Lopulta koira lopetti seurattuaan hirviä vielä n. kaks kilsaa. Kaikkiaan Jappa liikuskeli kolomen päivän aikana reilut 70 kilsaa Trakkerin jälkilokin mukaan.

Wiima liikutteli myös emää ja vasaa, anteli kiihkeitä pikkuhaukun pätkiä, matkaa kerty muutama kilsa, haukkua kaikkineen ehkä vartin verran.

Tiistai:

Jake ohojasti Siroa, ajolähtö ja tunteroinen hyppyytystä, ennen ku toppas ja tietysti naapurin puolelle. Haukussa oli ollu pienonen natu, muutaman kovan karkon jäläkeen koira lopetti.

Keskiviikko:

Wiimalle saatiin ekat kaavot. Ekaksi aamusella vasa passiin ja iltapäivästä Jake kaato vielä naaraan pikkuhaukkuun. Eli malli on annettu Wiimalleki.

Torstai:

Ei jahiteltu.

Perjantai:

Wiima ja Moku laukotteli jotaki kantturoita. Jappa otti tapansa mukaan jäljittämällä hirvet ylös. Annettiin haukkua kolmatta tuntia ja hiipparoin haukulle. Haukusa emä ja pikkuruinen punanen vasa! En raaskinu ampua...  Jappa tykästy elikoihin niin, että lopetteli työnsä vasta aamuyöstä neljän seuvusa. Työskentelyaikaa kerty kaikkineen 17 tuntia ja työskentelymatkaa yli 35 km.