Kenneliin on tulossa uus seisojan alku kesäkuun alkupuolella, pennun isä on "aito Jenkki" BACKWOODS SURE SHOT MARLEY ja emä FERHILL`S FORTUNA.

Kilpimaan Pekan kanssa soittelin Viven tilanteesta pari viikkoa sitten ja Pekka ehotti, että hän voisi ehkä saaha pennun järkättyä von Jonien-kennelistä. Iltasella sitten tuli ilimotus, että narttupentu järjestyy. Suuri kiitos Pekalle!

Pojat on touhunneet pakastespermaa parista Usalaisesta huippu uroksesta ja Fortuna on sitten siemennetty Marleyn aineilla, tuloksena 2 uros- ja 7 narttupentua. Marley on meikäläisen ymmärryksen mukaan voittanu pariin kertaan Jenkkien mestaruuskilpailun tms. Pentue on syntyny 7.4.

Lisäksi meillä on Emmalla on pennut  Japan alta. Muori on hoitanu ansiokkaasti kolomea iltatähteään jo liki kaheksan viikon ajan. Koirat olivat talven vierekkäisissä häkeissä verkko välissään, jostain verkonsilmästä on aineet saatu toimitettua oikiaan osotteeseen, tuloksena kolome natupentua, Täplä, Tiki ja Tupsu. Molempien vanhempien silmätarkastuslausunnot on vanhentuneet, joten pennuille saa vain EJ-paperit, tulevat koiranomistajat tuntuvat ne haluavan, joten ne hankitaan.